MENU

 

Putnička agencija "Dalmatia Travel" bavi se organizacijom izleta, transfera, iznajmljivanjem scootera, raznih plovila, automobila, team-buildinga, te posredovanjem i prijevozom putnika i njihovim smještajem u turističkim apartmanima i hotelima duž cijele Jadranske obale s naglaskom na Šibensko-kninsku županiju.


 Pošaljite upit

 

Misija naše agencije je da svojim klijentima ponudi originalne programe i izlete koji će uz zadovoljstvo gostiju imati i svrhu edukacije o kulturno-povijesnoj baštini i neotkrivenim ljepotama regije Dalmacije.

Mi ćemo Vam pomoći i da nađete smještaj u privatnim apartmanima i hotelima, koji će odgovarati Vašim potrebama i željama.  Naše profesionalno osoblje sa višegodišnjim iskustvom rada u turizmu stoji Vam na raspolaganju i ako trebate informacije o destinacijama koje želite posjetiti, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu.

Vjerujemo da ćete iz našeg programa pronaći dio ponude koji savršeno odgovara Vašim željama i potrebi. Mi ćemo Vaše povjerenje nagraditi brzom, kvalitetnom i profesionalnom uslugom - na Vaše sveukupno zadovoljstvo.

Kontaktirajte nas i mi ćemo uložiti maksimalne napore da Vaše zadovoljstvo bude na prvom mjestu.


OPĆI UVJETI - HOTELI, TUR. NASELJA, WELLNESS

OPĆI UVJETI - PRIVATNI SMJEŠTAJ I AGROT.

OPĆI UVJETI - PUTNI ARANŽMANI

OPĆI UVJETI - TRANSFERI


 

Copyright © 2022   •   Camp Marina, Lozovac   •   Sva prava pridržana   •   Web dizajn i izrada: MEDIAN kreativna rješenja